søndag 16. november 2008



Nydelig servise fra LeneBjerre, som vi har kjøpt.

Har 12 middagstallerkner, men må få oss litt av skålene også.

De to servisene på bildet er nydelig å kombinere.



Ble veldig fornøyd med den sorte tapeten. Var redd det skulle bli mørkt, men når møblene er så lyse....så ble det så bra så:)


Kjøpte dette koselige hjertet på Bohus. Bildet er tatt på et lite toalett vi har i gangen. Kanne fra LeneBjerre samt gardiner. Disse gardinene skal snart byttes ut med røde julegardiner.


Soverommet til eldste-jenta. Sengeteppe, gardiner og puter er fra LeneBjerre. lampe fra Covent Garden. Seng og nattbord fra Englesson. Nå skal vi snart gjøre om rommet til "vinter-rom"

Da bytter vi ut de hvite tekstilene med rødt



Dette bildet er også tatt i gangen. Kommode og lampetter fra Covent Garden. Bilde fra G&C, lysestaker fra LeneBjerre, blomst og ramme fra Sia. Flytter litt rundt på møbler og ting, så nå havner denne kommoden snart på rommet til en av guttene...tenkte den blir fin der


Gangen vår...huff ikke helt heldig med d bildet...så har jeg ikke den stolen der lengre

Speil fra Covent Garden, bord fra G&C, lykt -vet ikke, stol- tror det var Kayene, statue fra Mastini.



Den ene stua vår. Her er alle møblene fra Englesson. Tekstiler fra LeneBjerre.

Er lite farver i huset vårt, men noe rødt har jeg. Håper jeg ikke blir lei det...dyre møbler



En liten bit av kjøkkene vårt. Stilen går i svart og hvitt for tiden. Kjøkkenbordet er fra Englesson. Stolene er fra Dalstrøm&Torgner, men er trukket om med stoff fra LeneBjerre. Duk, lysekrone og gardiner er fra LeneBjerre. Benk, kandelaber og bilde er fra G&C.


Badet vårt. Vask/innredning kommer fra Villa Collektion. Hånddukene er fra LeneBjerre samt gardiner og badematte. Lamper på vegg er fra G&C, og speil fra Nomi.


Sofaen kommer fra derwent, sofabord -lamper-bilder er fra G&C interiør, lysekrone fra nomi.


Er veldig glad i interiør. Har også vært lett tilgjengelig for meg, da jeg har drevet to interiørbutikker. Før hadde jeg en butikk som het SofiesRom, nå driver jeg Residens As.

Merker vi fører er: Lene Bjerre, Artwood, Nordal, Royal Classic, Sia m.m