søndag 29. november 2009

Adventstake

Skal snart på nattevakt, kanskje det blir litt tid til å titte på blogger. Håper det, blir så inspirert av pyntinga deres.

Deilig middag

Mannen min lagde middag til oss i dag. (jeg som pynta bordet:) Har spist ribbe for første gang i år, og det var deilig. Fikk litt julestemning. Det meste av det som står på bordet kommer fra LENE BJERRE. Hadde en periode i livet mitt der jeg bare kjøpte det. Ser på bildene at det kanskje ble litt vel fullt på bordet, men til jul legger vi i flere ileggsplater. Ha en fin slutt på helga!!!!





Pyntet til advent

Har begynnt med pynting til ADVENTSTIDEN. Blir lilla på meg i år. Tidligere var jeg ikke glad i lilla, men det har endret seg, og nå syns jeg at LILLA er nydelig. God 1.adventssøndag alle sammen.









Da jeg var i Oslo i høst, kjøpte jeg disse fine Lene Bjerre lyktene.




søndag 22. november 2009

Julegaveide!!!

Lett å lage, og nydelig å se på. Et lite tips hvis det er noen som har lyst til å lage julegaver!!!
Noen nye bilder tatt i det siste. Har her fjernet litt av sommeren. Hengt opp andre gardiner, og funnet frem de sorte dukene. Nå er det snart advent gleder meg masse til å finne fram julepynten. Skal begynne å pynte lenge før jul....er så koselig. Adventspakkene skal jeg snart begynne å pakke inn. Har litt av en jobb foran meg. Har jo 4 barn, så det blir vel 96 pakker:)




















Gelender

Her ser dere en begynnelse på hvordan gelenderet blir. Espen har en form som han støper disse søylene i. Blir ikke ferdig før til neste år, har avsluttet for vinteren.

lørdag 21. november 2009

Huset vårt

La sist inn et katalogbilde av huset vårt. Her er hvordan det ser ut i virkeligheten. Vestlandshus har masse fine hustyper, så de som har tenkt å bygge seg hus må sjekke ut huskatalogen deres. Vi er ikke ferdig utendørs, og har ikke fått opp gelender på verandaen, men den er påbegynnt etter at dette bildet ble tatt.

tirsdag 17. november 2009

huset vårt

Har ikke lagt inn noen bilder på lenge. Finner jo ikke ladderen til kameraet. Derfor har jeg nå funnet fram til et bilde på nettet. Dette er huset vårt, er type Vestlandshus. Koser meg masse med bloggene deres, takk for inspirasjon. Blir vel en del surfing i kveld, da gubben er ute på reise. Klemz WENCHE