onsdag 1. juli 2009

Pyntet litt på verandaen

Endelig er sommeren kommet til nord norge. Har hatt kjempefint vær i det siste, og lysten på å holde på i hagen melder seg med sola. Har pyntet litt på verandaen. Den er ikke helt ferdig, har noen fliser liggende samt gelender. Er veldig fornøyd med de rosa blomstene mot det hvite huset, nå gjenstår det å se hvor lenge jeg klarer å holde liv i dem. Har nemlig en tendens til å drepe blomster ganske kvikt, derfor har jeg så mange plastblomster i huset. Skal snart kjøpe oss noen nye hagemøbler som vi skal ha i den andre enden av verandaen. Vanskelig å bestemme seg for hva vi skal ha, plastrotting-svart-hvitt, hvite tremøbler .......er altfor mye å velge mellom!!! God sommer til alle som leser bloggen min!!!

8 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...

Så nydelig du har det på terrassen din :)
Likte godt den gruppa di.. lekker...

Sommerklaem fra Kari

helene sa...

Der så ut som en god plass å sitte med kaffekoppen! Godt at det er flere enn meg som sliter litt med holde liv i blomstene!!

Prinsesse Elin sa...

Så flott du har det utenfor. Jeg falt helt for de nydelige hagemøblene dine. Å blomstene, de klarer du nok å få til Det er jeg sikker på:O)
Ha en nydelig kveld. Klem fra Elin:O)

moni sa...

utrolig lekekrt på terrasen din du hadde pyntet så rent og lekekrt, helt nydelig:) Skal kikke litt mer i bloggen din nå jeg og virkelig kose meg:) klem monica

Livs Lyst sa...

Oi! For en fin sittegruppe!! Er den i stål? Hvor får man tak i slikt tro??

Hilsen Liv

Min stil sa...

Hei hei. Synd det ble kjempeflott på verandaen din. Er ikke noe flink jeg heller til å holde liv i blomstrene, men vel verd ett forsøk! De er i allefall fin så lenge de varer. Og så fins det jo masse fine kunstige da også, hvis man føler for å jukse litt ;)
Klæm fra Susanne

Maliva`s verden sa...

Hei,her tror jeg ikke jeg har vært før..Koselig uteplass du har,og de møblene falt jeg for...Kanksje ikke så rart..jeg som elsker alt som er franskt..hi-hi.Go`helg til deg fra Maliva

Christinas låvebutikk sa...

Heisann!
Så fint du har det!!
Prøvde å sende deg en mail angående krusene og fatene, kunne du sendt meg mail så kan jeg skrive hva jeg ønsker!!
Veeeeldig lyst på de koppene!!

Cheistina