mandag 22. mars 2010

Bli miljøvennlig du også!!!!!

Jeg er miljøvennlig samtidig som det er mye penere med en nøytral flaske. Har bestemt meg å kjøpe refill vaskemiddel der hvor jeg har muligheten til det. Oppfordrer alle som selger vaskemiddel til å tilby dem i refillpakker. De flaskene du ser på bildet er fra Blommingville og er kjempebillige...tror det var 39kr.Har litt for få av dem, så jeg må skaffe fler av dem. Ha en super dag, nå venter jeg på en venninne....skal drikke kaffe:)

6 kommentarer:

Lilla Kullan ♥ sa...

Det var smart och fint.
En stor kram till dig.:-) Stina

Har en drøm... sa...

Kjempefint ♥ Kjempelurt og helle over på flasker, det har jeg gjort og... Smart med merkelappene du har hengt på, lett og gå surr i hvitt, kulørt og skyllemiddel:o))

Har også helt zalo'en over på en oljeflaske, så slapp jeg den stygge flasken der og, men har ikke sett zalo i refill - dumt!

Kjempekoselig blogg du har, så mye lekkert fra Lene Bjerre, jeg elsker saker og ting fra det merke, men har ikke så mye enda da... det kommer, det kommer:o))

Klem Line

helene sa...

Lurt og samtidig lekkert! Tror jeg skal følge ditt eksempel når jeg får vaskerommet mitt ferdig!

Marianne sa...

Smart tips, så fint det ble!
God påske til deg fra Marianne : )

Elizabet sa...

Hei, kjempefint med slike flasker. Jeg vurderer det samme selv. De plastflaskene tar seg ikke like fint ut og de er heller ikke miljøvennlig.

Hilsen Elizabet

Ved leilighet sa...

Hei,
Fin blogg du har!

Jeg har vært på utkikk etter slike flasker i evigheter! Kan du si hvor du har kjøpt dem? Googlet litt på Bloomingville, men fant dem ikke.