fredag 3. september 2010

Mine skatter!!

Heisann! Et lite livstegn fra meg. Har ikke lagt ut noen innlegg på bloggen siden i vår, så nå er det vel på tide. Men selv om jeg ikke skriver så mye selv, så følger jeg veldig godt med på hva som rører seg i blogglandia. Er forresten veldig glad for at Viktoriashus er tilbake....Kariann du har vært savnet:)Har tatt noen bilder av et skap som står i den ene stua. Det har jeg fyllt med mye stæsj, det meste fra Lene Bjerre. Hadde mye av dette stående på bord, karmer og hyller i huset, men har nå havnet i skapet. Har en stil nå som ikke er for overfyllt, synes lett det kan bli litt for rotete hvis man pakker for mye fint oppå hverandre. Da er det perfekt med et skap med glass....ser det og kan nyte de pene tingene likevel.I helga skal jeg se om jeg får "ånden" over meg, kanskje rydde og pynte på soverommet, slik at jeg kan være med på nib- konkurransen. Hadde vært moro.
Ha en fin helg alle sammen. Skal kose meg å se på blogger på morgenkvisten.
Klem og SMIL fra Wenche:)

3 kommentarer:

Kari sa...

Åååå! Så godt at du er tilbake! Og så utrolig koselig at du hilser til meg i innlegget ditt. nydelige bilder du viser fra skapet i stuen. Det hjemmet ditt er bare vakkert! Gleder med til å se soverommet:-)
Ønsket deg og dine en kjempefin helg.
Klem Kari Ann

Balke gård sa...

Hei, så kjekt du skrev kommentar så jeg fant deg.-) Så hyggelig du likte huset vårt, men ser jo at du ahr veldig sansen selv, da!! Nydelig skap, har et litt bredere ett i samme stilen, kjekt å samle stasjet;-) Ha en finfin dag! God høst fra Marianne

Home By Virginia sa...

Oi så mye fint du har i skapet ditt... ☺
Skapet var jo også helt nydelig... ♥

*Ha en fortsatt god helg*

Klemmer fra Malin Virginia ♥